•   
  •   
  •   
  •   

Waarom Vlaaplast

Uw huis of bedrijfspand is meer dan een gebouw, het is uw visitekaartje!

Met Vlaaplast bent u verzekerd van een goed bedrijf, dat pas tevreden is als u dat bent… In samenwerking met professionele toeleveranciers levert en plaatst Vlaaplast kunststof en  aluminium kozijnen, glas-in-lood en inzethoren.

 

Waarom kiezen voor Vlaaplast?

  • Bij Vlaaplast profiteert u van meer dan 15 jaar ervaring die wij als kozijnspecialist met ons meebrengen.
  • Bij Vlaaplast kunt u rekenen op deskundig en onafhankelijk advies over kunststof en aluminium kozijnen
  • Vlaaplast heeft een korte leveringstermijn en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Vlaaplast heeft een vlotte en uitstekende nazorg.
  • Wij werken uitsluitend met de beste materialen en bieden u zodoende 10 jaar garantie op onze producten.

 

Project: Nieuw raam

Maart 2009, Schiedam

Een collega van ons had zeer goede ervaringen met Uw bedrijf. Zij heeft zeker niet overdreven. Wat zijn jullie aardige, hardwerkende mensen. Als innemend echtpaar runnen jullie een zaak met ouderwetse kwaliteiten zoals: vriendelijkheid, goed werk, prima prijs-kwaliteit verhouding. En wat werken jullie netjes. Jullie hebben een prachtig, goed functionerend raam achtergelaten, van rommel was niets te ontdekken. Hartelijk dank. Jullie zijn een echte aanrader. Top. Ga zo door en veel succes voor de toekomst.

Naam: Familile van Giezen

Erkers

Licht, ruimte en vooral sfeer, dat biedt de karaktervolle - typisch Nederlandse - erker in overvloed.

 

Oudere huizen zijn veelal voorzien van een erker; vooral 'vooroorlogse' huizen (dat wil zeggen huizen gebouwd in de jaren 30 van de vorige eeuw. Erkers werden toen gezien als dé oplossing om meer daglichttoetreding te krijgen, simpelweg door het glasoppervlak van een (voor)gevel te vergroten. Inmiddels wordt de erker ook bij nieuwbouw weer regelmatig toegepast. Soms met de bedoeling om een nostalgische uitstraling te verkrijgen, maar vaak ook als bepalend gevelaccent in hypermoderne architectuur.

Niet alleen zorgt een erker voor een zeer markant uiterlijk van een woning, ook van binnen vormt een erker een belangrijke bijdrage aan de sfeer en ruimtebeleving. Vlaaplast zorgt er bij vervanging voor, dat het karakter en de uitstraling van uw woning zowel binnenshuis als buitenshuis bewaard blijft. Voor elke erker, ongeacht de vorm, stijl en periode waarin de woning is gebouwd, heeft Vlaaplast een passende oplossing, en adviseert u graag bij het kiezen voor de juiste profilering, kleuren en materialen, zoals bijvoorbeeld de toepassing van glas in lood.