•   
  •   
  •   
  •   

Waarom Vlaaplast

Uw huis of bedrijfspand is meer dan een gebouw, het is uw visitekaartje!

Met Vlaaplast bent u verzekerd van een goed bedrijf, dat pas tevreden is als u dat bent… In samenwerking met professionele toeleveranciers levert en plaatst Vlaaplast kunststof en  aluminium kozijnen, glas-in-lood en inzethoren.

 

Waarom kiezen voor Vlaaplast?

  • Bij Vlaaplast profiteert u van meer dan 15 jaar ervaring die wij als kozijnspecialist met ons meebrengen.
  • Bij Vlaaplast kunt u rekenen op deskundig en onafhankelijk advies over kunststof en aluminium kozijnen
  • Vlaaplast heeft een korte leveringstermijn en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Vlaaplast heeft een vlotte en uitstekende nazorg.
  • Wij werken uitsluitend met de beste materialen en bieden u zodoende 10 jaar garantie op onze producten.

 

Project: Vervangen kozijnen

Juni 2007, Spijkenisse

In juni 2007 hebben wij al onze kozijnen laten vervangen door de firma Vlaaplast. We hebben snel een nette offerte gekregen voor een uitstekend product tegen een goede prijs.
Na opdracht zijn de kozijnen binnen 10 dagen geleverd en de montage heeft in overleg, gefaseerd plaats gevonden. Al met al zijn we heel tevreden met het resultaat en de service van Vlaaplast.
We zijn heel blij met hun zaken gedaan te hebben. Het is absoluut een aanrader.

Naam: Armin Žepčan (Siemens Nederland N.V.)

Erkers

Licht, ruimte en vooral sfeer, dat biedt de karaktervolle - typisch Nederlandse - erker in overvloed.

 

Oudere huizen zijn veelal voorzien van een erker; vooral 'vooroorlogse' huizen (dat wil zeggen huizen gebouwd in de jaren 30 van de vorige eeuw. Erkers werden toen gezien als dé oplossing om meer daglichttoetreding te krijgen, simpelweg door het glasoppervlak van een (voor)gevel te vergroten. Inmiddels wordt de erker ook bij nieuwbouw weer regelmatig toegepast. Soms met de bedoeling om een nostalgische uitstraling te verkrijgen, maar vaak ook als bepalend gevelaccent in hypermoderne architectuur.

Niet alleen zorgt een erker voor een zeer markant uiterlijk van een woning, ook van binnen vormt een erker een belangrijke bijdrage aan de sfeer en ruimtebeleving. Vlaaplast zorgt er bij vervanging voor, dat het karakter en de uitstraling van uw woning zowel binnenshuis als buitenshuis bewaard blijft. Voor elke erker, ongeacht de vorm, stijl en periode waarin de woning is gebouwd, heeft Vlaaplast een passende oplossing, en adviseert u graag bij het kiezen voor de juiste profilering, kleuren en materialen, zoals bijvoorbeeld de toepassing van glas in lood.