•   
  •   
  •   
  •   
  •   

Waarom Vlaaplast

Uw huis of bedrijfspand is meer dan een gebouw, het is uw visitekaartje!

Met Vlaaplast bent u verzekerd van een goed bedrijf, dat pas tevreden is als u dat bent… In samenwerking met professionele toeleveranciers levert en plaatst Vlaaplast kunststof en  aluminium kozijnen, glas-in-lood en inzethoren.

 

Waarom kiezen voor Vlaaplast?

  • Bij Vlaaplast profiteert u van meer dan 15 jaar ervaring die wij als kozijnspecialist met ons meebrengen.
  • Bij Vlaaplast kunt u rekenen op deskundig en onafhankelijk advies over kunststof en aluminium kozijnen
  • Vlaaplast heeft een korte leveringstermijn en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Vlaaplast heeft een vlotte en uitstekende nazorg.
  • Wij werken uitsluitend met de beste materialen en bieden u zodoende 10 jaar garantie op onze producten.

 

Project: Rotterdam


Maart 2010, Rotterdam
Onze eerste telefonische kennismaking met de firma Vlaaplast was zeer gemoedelijk en ontspannen.
Door drukke werkzaamheden van onszelf stelde de eigenaar voor om de showroom in Vaardingen op zondag te bezoeken voor verdere informatie.
Daar werden we hartelijk ontvangen door Raza  we  kregen  een goed advies en duidelijke uitleg over de verschillende soorten kozijnen horren en de mogelijkheden daarvan.
Het bezoek gaf ons een vertrouwd gevoel en we maakte een vervolgafspraak voor het opmeten van de kozijnen zodat er een offerte en eventueel verdere afspraken gemaakt konden worden.
In maart was het zover de kozijnen konden worden geplaatst, vloeren werden afgedekt om eventuele beschadigingen te voorkomen en na een week hard werken zag ons huis er geweldig mooi uit. Kozijnen goed geplaatst en de afwerking perfect
Ook nadat de factuur was betaald was het geen probleem om te bellen als er nog wat moest worden bijgesteld binnen 2 dagen was in ons geval een kleinigheidje verholpen.
Als er mensen aan ons vragen wie deze kozijnen geplaatst heeft zeggen wij met een heel goed gevoel de firma Vlaaplast een aanrader om mee in ze te gaan.

 

 

Naam: Joke Bakker

Serres en balkonbeglazing

Een serre van Vlaaplst is eigenlijk uw buitenverblijf aan huis. Er is wel eens uitgerekend dat we in Nederland maar 50 dagen buiten kunnen zitten. Dus voor de overige 315 dagen is een serre het beste idee om daar een oplossing voor te bieden: de zomers worden langer en de winters korter. Het hele jaar door genieten is immers een feest! Door de serre in uw eigen smaak af te werken en in te richten met uw woonaccessoires, wordt het feest alleen maar groter.

 

Er bestaat bij serres een enorme keuze aan uitvoeringen en types. Bewust richt Vlaaplast zich met name op serres die hoofdzakelijk uit veiligheid isolatie glas en profielen van VEKA Topline AD 70mm zijn opgebouwd, aangezien daar de jarenlange expertise ligt. Feitelijk kan Vlaaplast een serre ook beschouwd worden als een tuinkamer met een meer permanente vorm van beglazing.

 

Balkonbeglazing is de meest recente uitbreiding van het Vlaaplast assortiment. Dit nieuwe product vormt een perfect antwoord op de steeds toenemende vraag van bewoners van appartementen om hun balkon meer bij hun woning te betrekken.

 

Met dit zeer innovatieve systeem kan vrijwel elk balkon worden omgetoverd tot een extra kamer die zich aanpast aan de weersomstandigheden! Bij koude, wind en regen vormt de gesloten beglazing een goede bescherming, bij warmte en zon biedt uw balkon als vanouds alle mogelijkheden die u gewend bent. Naast de voordelen van een extra kamer vormt de gesloten beglazing daarbij een goede warmte- en geluidsisolatie voor uw woning. Zo bespaart u 's winters op stookkosten, en verhoogt u het algehele comfort in u woning.