•   
  •   
  •   
  •   
  •   

Project: Vervangen deuren naar balcon

Augustus 2010, Den Haag

Enkele jaren geleden heeft de firma Vlaaplast aan de voorzijde van mijn appartement kunststof kozijnen met dubbel glas geplaatst. Die zien er tot op vandaag goed uit en dat was voor mij de reden om opnieuw offerte bij hen aan te vragen. Ditmaal voor de vervanging van de deuren die naar mijn balcon leiden.
Hierin werd met mij meegedacht. Het advies was om te kiezen voor een schuifpui voor de zitkamer en een deur voor de keuken die naar binnen open gaat.


Het resultaat is prachtig geworden. Mooi afgewerkt aan binnen- en buitenzijde. En een maximaal bruikbaar balcon. Kortom: hier schrijft een tevreden klant.

Naam: M.J. van het Erve

Project: Vervangen kozijnen

April 2010, Rotterdam

Via internet 5 offertes aangevraagd voor het vervangen van oude enkelglas kozijnen (6 stuks) voor plastic kozijnen met H++ dubbelglas.


Alleen Vlaaplast was direct in beeld met een duidelijk advies/voorstel en aanbod binnen enkelen dagen. Van de andere 4 hebben er 2 na ca. 10 dagen gereageerd met absurde prijzen.
De werkzaamheden zijn zeer vakkundig en op de afgesproken tijd uitgevoerd. Niet alleen hun prijs was vriendelijk, maar de mensen ook, evenals het telefonisch contact en administratieve afhandeling en subsidieregeling.


Waardering: uitmuntend!! Een aanrader!!

Naam: Henk Kramer

Project: Voordeur

Mei 2010, Vlaardingen

In overleg heeft Vlaaplast voor mijn huis een nieuwe voordeur ontworpen en aangebracht, geheel en al in harmonie met de reeds aanwezige raamkozijnen. Ook het ontwerp van het glas in lood is gebaseerd op het bestaande, een sieraad voor de straat. Ik ben heel tevreden over het werk en de manier waarop het gedaan is, zonder hinder en keurig schoon. Ik kan de firma aanbevelen.

Naam: Willem van Bentum

Project: Kozijn met rolluik

Maart 2010, Pernis

Vlaaplast heeft bij mij een kunststof kozijn geplaatst met geintegreerd rolluik. Ik ben dik tevreden over de totale gang van zaken. Dit familiebedrijf bestaat uit warme en hardwerkende mensen, waardoor de betrokkenheid zeer groot is. Er werd goed meegedacht en het serviceniveau is hoog. Mocht ik in de toekomst nog meer kozijnen gaan vervangen, dan laat ik dat met een gerust hart over aan Vlaaplast. Bij deze bedank ik Raza in het bijzonder!

Naam: Janet van Eijk-Beijer

Project: Nieuw vijfhoekig kozijn en tuindeur

Juni 2010, Woudenberg

Fijne mensen om zaken mee te doen. Denken goed mee met wat mooi bij het huis zou staan. Alles is mogelijk. Uitvoering netjes. Extra opties laten uitvoeren: trespa afwerking boven het kozijn & nieuwe achterdeur.

Naam: Rico Pauw

Project: Nieuw dakkapellen

Juli 2009, Vlaardingen

Sinds 2006 heeft de firma Vlaaplast 2 dakkapellen en 3 kozijnen en een voordeur met glas-in-lood bij ons geplaatst. De afspraken die wij met de firma gemaakt hebben zijn correct en binnen de gestelde termijn uitgevoerd, de prijsverschillen met zijn concurrenten zijn op zijn minst opvallend te noemen, de afwerking is goed en er wordt snel gereageerd bij vragen/problemen die wij hadden...
Inmiddels zijn wij verhuisd en hebben wij in het nieuwe huis weer 2 dakkapellen laten plaatsen.

een tevreden klant

Naam: Will Rigters

Project: Diversen

April 2013, Vlaardingen

Firma Vlaaplast levert vakwerk tegen een zeer aantrekkelijke prijs en op tijd! Vlaaplast geeft goed advies en heeft een groot aanbod. Daarnaast is men zeer klantvriendelijk en heeft het een goede aftersales!

Naam: Familie Quist

Project: Nieuwe schuifpui

Februari 2010, Berkel en Rodenrijs

Vlaaplast heeft bij ons een grote pui geplaatst van ruim 5 meter breed. Daarover zijn we zeer tevreden. In de 1e plaats over de offerte : die hadden we binnen een werkdag al voor 10 uur 's morgens op de mail staan. Bovendien was die offerte zeer scherp geprijsd. Daarna hebben wij de showroom bezocht om een goede indruk te krijgen van de kwaliteit van het materiaal.
Ook over de plaatsing zelf zijn we zeer tevreden. Er werd snel en hard gewerkt en de pui was binnen een dag geplaatst. De volgende dag werd de pui keurig verder afgewerkt. Bovendien was ook de afwerking zeer zorgvuldig; er werd zelfs voor ons gestofzuigd!
Kortom, wij kunnen Vlaaplast warm aanbevelen.

Naam: Wim Franckena

Project: Nieuw glas in lood

Mei 2009, Capelle a/d IJssel

Ons huisje is bijna klaar, vorige week is het raam pas geplaatst i.v.m. het beschadigen en zoals jullie zien het is geweldig. Wij zijn zeer tevreden klanten en jullie hebben ons super goed geholpen en het ontwerp van het raam helemaal naar onze wensen gemaakt. Het was een spannende tijd maar het was het wachten op het raam meer dan waard. Het is op de camping een echte blikvanger met heel veel reacties.
Stiekem zijn we aan het sparen voor een nieuwe voordeur thuis met uiteraard glas in lood ramen.

Naam: Tom en Petra Erkelens

Project: Nieuwe schuifpui

Augustus 2009, Ridderkerk

De firma Vlaaplast heeft bij onze badkamer waar een balcon aan grenst een schuifpui geplaatst. Wij zijn hier bijzonder tevreden over. Om te beginnen een kortere levertijd dan bij veel andere bedrijven, redelijke tarieven en goed vakwerk. Daarnaast worden de gemaakte afspraken netjes nagekomen (bij vertraging wordt opgebeld dat men 1 of 2 uur later komt). Tot onze verrassing konden we voor de deuren kiezen uit matglas met allerlei soorten tekeningen of zelf iets verzinnen voor een redelijke meerprijs.
Kortom, veel goeds en weinig negatiefs te melden. Echt een aanrader!

Naam: Familie Hildebrandt

Project: Nieuw openslaande glazen deuren

Februari 2010, Vlaardingen

De plaatsing van het kozijn ging zorgvuldig en netjes. De kwaliteit die zich natuurlijk in de praktijk nog moet bewijzen ziet er degelijk en goed uit.
Al met al zijn wij erg tevreden over het resultaat, service en de prijs/kwaliteit.

Naam: Mar Kwakkelstein

Project: Nieuw raam

Maart 2009, Schiedam

Een collega van ons had zeer goede ervaringen met Uw bedrijf. Zij heeft zeker niet overdreven. Wat zijn jullie aardige, hardwerkende mensen. Als innemend echtpaar runnen jullie een zaak met ouderwetse kwaliteiten zoals: vriendelijkheid, goed werk, prima prijs-kwaliteit verhouding. En wat werken jullie netjes. Jullie hebben een prachtig, goed functionerend raam achtergelaten, van rommel was niets te ontdekken. Hartelijk dank. Jullie zijn een echte aanrader. Top. Ga zo door en veel succes voor de toekomst.

Naam: Familile van Giezen

Project: Schuifpui

De firma Vlaaplast heeft voor mij zeer vakkundig werk geleverd en is geen moeilijkheden uit de weg gegaan door het type woning. Dit getuigd van grote betrouwbaarheid, voor elk probleem was er een oplossing (tegenwoordig schaars). De kwaliteit van het materiaal is boven het gemiddelde en scherp geprijsd. Het resultaat is een prachtige schuifpui en een zeer tevreden klant. Echt een aanrader.

Naam: fam. M. Haak

Project: Vervangen kozijnen

Juni 2007, Spijkenisse

In juni 2007 hebben wij al onze kozijnen laten vervangen door de firma Vlaaplast. We hebben snel een nette offerte gekregen voor een uitstekend product tegen een goede prijs.
Na opdracht zijn de kozijnen binnen 10 dagen geleverd en de montage heeft in overleg, gefaseerd plaats gevonden. Al met al zijn we heel tevreden met het resultaat en de service van Vlaaplast.
We zijn heel blij met hun zaken gedaan te hebben. Het is absoluut een aanrader.

Naam: Armin Žepčan (Siemens Nederland N.V.)

Project: Groot verbouwing

Schuifpui, ramen in dakkapellen, ramen in achtergevel. Volkern beplating op boeiborden. Glas in lood in isolatieglas, geleverd en geplaatst.

Een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
Vakkundige plaatsing.
Goede service en levering volgens afspraak.
Problemen worden professioneel en vakkundig opgelost.

Naam: fam. Verkaik

Project: vervanging kozijnen

December 2008, Schiedam

Ik heb mijn raamkozijnen en een dakkapelraam eind 2008 laten vervangen door Vlaaplast.
Ben heel tevreden geweest over de service die Vlaaplast biedt aan de klant. Kwaliteit/prijsverhouding is uitstekend, veel kwaliteit voor weinig geld.
Levering en montage verliep ook heel vlot. En wat ik ook gemakkelijk vond is dat je de betaling in drie gedeeltes doet.
Al met al ben zeer tevreden om zaken gedaan te hebben met Vlaaplast.

Naam: Haso Fejzic

Project: nieuwe kozijnen

In december 2008 heeft Vlaaplast bij mij thuis de gehele achterpui voorzien van nieuwe, kunststof kozijnen. Amir (de baas) heeft mij vooraf goede adviezen gegeven. Bijvoorbeeld over de draairichting van enkele ramen en deuren. Ik heb daar veel aan gehad en zijn tips ter harte genomen. Het plaatsen zelf verliep vlekkeloos en over het resultaat ben ik super tevreden!

Naam: Judith van Beurden

Project: dakkapel vergroten

Naast een uitstekende offerte bleek gedurende het werk de toewijding en vakmanschap van Amir. Grote klasse!

Naam: fam. Stout

Project: renovatie dakkapel

Een paar liter water per (fikse) regenbui vingen we de laatste weken op, niet echt fijn. Vlaaplast bleek bereid om tegen een scherpe prijs het lek te dichten en tegelijk het bouwsel een make-over te geven. We zitten gelukkig weer droog...

Naam: fam. Bloem

Project: Kozijnen met rolluiken en voordeur

 

 April 2010, Rotterdam

Niks dan lof voor Amir en zijn mannen, vakwerk/kwalitet tegen betaalbare prijzen.

Snelle levering, vakkundig geplaatst, afgewerkt, opgeruimd en meegedacht.

Fijne hardwerkende mensen.

Ons huis ziet er weer als nieuw uit.

Wij kunnen echt niets negatiefs verzinnen.

Wij kunnen firma Vlaaplast echt bij iedereen aanraden ,en dat gaan wij ook zeker doen.

 

 

Naam: J.J.Hoeven

Project: Rotterdam


Maart 2010, Rotterdam
Onze eerste telefonische kennismaking met de firma Vlaaplast was zeer gemoedelijk en ontspannen.
Door drukke werkzaamheden van onszelf stelde de eigenaar voor om de showroom in Vaardingen op zondag te bezoeken voor verdere informatie.
Daar werden we hartelijk ontvangen door Raza  we  kregen  een goed advies en duidelijke uitleg over de verschillende soorten kozijnen horren en de mogelijkheden daarvan.
Het bezoek gaf ons een vertrouwd gevoel en we maakte een vervolgafspraak voor het opmeten van de kozijnen zodat er een offerte en eventueel verdere afspraken gemaakt konden worden.
In maart was het zover de kozijnen konden worden geplaatst, vloeren werden afgedekt om eventuele beschadigingen te voorkomen en na een week hard werken zag ons huis er geweldig mooi uit. Kozijnen goed geplaatst en de afwerking perfect
Ook nadat de factuur was betaald was het geen probleem om te bellen als er nog wat moest worden bijgesteld binnen 2 dagen was in ons geval een kleinigheidje verholpen.
Als er mensen aan ons vragen wie deze kozijnen geplaatst heeft zeggen wij met een heel goed gevoel de firma Vlaaplast een aanrader om mee in ze te gaan.

 

 

Naam: Joke Bakker

Project: voordeur

 September 2011, Oudewater

Vlaaplast heeft voor ons een prachtige voordeur geplaatst. Het contact verliep heel plezierig en afspraken werden perfect nagekomen. Het leuke is dat je bij Vlaaplast niet gebonden bent aan een paar vaststaande modellen, maar dat je je deur helemaal naar je eigen smaak kan ontwerpen. Ze werken met oog voor detail, alles werd ook keurig opgeruimd nadat de klus klaar was. Petje af, en wij bevelen hen van harte aan!

 

 

Naam: Lyda en Mack Labbaci

Project: Schuifpui - Bleiswijk

Augustus 2012,Bleiswijk

“Bij mij heeft Vlaaplast een schuifpui vervangen (september 2012). Ik ben zeer tevreden, zowel over het voortraject als de plaatsing zelf. Vlaaplast heeft vanaf het eerste begin zeer vlot gereageerd. In ca. 3 weken vanaf het eerste contact is de schuifpui geplaatst. Ik ben ook heel tevreden over de deskundige advisering ten aanzien van wat voor type schuifpui ik nodig had. De plaatsing zelve is net zo deskundig en vlot uitgevoerd. Alles tegen een redelijke prijs. Niet onbelangrijk ook: het zijn heel vriendelijke mensen. Kortom, ik kan Vlaaplast erg aanbevelen.

Naushad Boedhoe

“Na plaatsing van onze schuifpui deed zich een klein probleem voor. ’s-Ochtends gebeld en eind van de dag was het probleem hersteld. Ook de nazorg neemt Vlaaplast dus heel serieus. Geweldige service!”

 

Met een vriendelijke groet,

Naushad Boedhoe

 

Naam: Naushad Boedhoe

Project: Kunststof kozijnen

 Februari 2018, Rotterdam

Wederom gebruik van de firma Vlaaplast gemaakt.

Onze dakopbouw laten voorzien van kunststofkozijnen.

Weer perfect werk geleverd.

Vriendelijk,kundig en meedenkend personeel.

Ik kan deze firma iedereen aanbevelen.

Met vriendelijke groet

Naam: Cora v.d.Hoeven en J.J. v.d Hoeven

Project: Zoetermeer , januari 2014, april 2015 en maart 2018

 Beste Raza en Amir,

Wij zijn zeer tevreden over de werkzamheden die jullie voor ons hebben verricht op ons adres op de bietenakker 9, te Zoetermeer. Dit Betrof het leveren en monteren van nieuwe kunststof kozijnen een keralit gevel en vervolgens een paar jaar later ook naar volle tevredenheid ten behoeve van onze nieuwe woning aan de velddreef 180, te Zoetermeer nieuwe kunstof kozijnen en een nieuwe voordeur.Jullie prijs en kwaliteit verhouding is zeer goed. Vandaar dat we nu ook bij jullie de aanvraag voor een nieuwe kunststof dakkapel hebben neergelegd. Ga zo door!

Mvg Michel van de Roest

 

Naam: Michel van der Roest

Project: Fam Lorijn Vlaardingen ,april 2018

 Onze jaren 20 woning is voorzien vande nieuwste kozijnen incl.dubbel glas door Vlaaplast.

Wij hadden de wens het zo authentiek mogelijk te houden en daar is goed  over meegedacht en wij hebben nu schitterende kozijnen die keurig en vakkundig geplaatst zijn, en we hebben het nulekker warm dankzij dubbele glas!

Vlaaplast is een absolute aanrader voor wie graag kozijnen laat platsendoor iemand die verstand van zaken heeft, en ook bij vragen ben je altijd welkom,en woordt je altijd hartelijk ontvangen.

Mvg Inge de Lorijn

Naam: Mevr. Inge de Lorijn

Project: Glazendak , Vlaardingen 2012, service 2015 en 2016

 Prettige en snelle samenwerking, goedeprijs/kwaliteit verhouding, prima service. Succes!

Naam: Mevr.Vera Streuper

Project: Kunstof kozijnen en bekleding van het gevel met keralit, Vlaardingen Oosterstr

Wij willen Vlaaplast bedanken voor het zetten van ons nieuwe kozijnen in de kamer van onze dochter,ze heeft nu een heerlijke warme kamer in de winter.

Wij zijn ook zeer tevreden over het zetten hiervan, de monteurs weten van wanten en zijn zeer vriendelijk. Wij zijn ook zeker nog niet klaar met Vlaaplast voor ons nieuwe project willen we graag weer werken met Vlaaplast.

Heel erg  bedankt voor jullie inzet. Mvg Rene  Rijnberg

Naam: Dhr. Rene Rijnberg

Project: Den Haag,2012,2013 en 2018, kozijnen en de deur

 Hier Frits de Boer, uit de de Sonoyastraat 13.

Ik ben natuurlijk tevreden, anders zou ik niet al 3 dingen door jullie firma heben laten plaatsen en denk over om de pui in mij slaapkamer ook te laten doen.

Is tenslote ook al van 1988 maar daar hebben we het noch wel over!

Groeten Frits en Betsy en groeten van Maska de poes

Naam: Dhr.Frits de Boer

Project: kozijnen en kappel renovatie

1e Jerichostraat 24a, Rotterdam februari 2019

Hello,

I would like to express my opinion on my cooperation with the company Vlaaplast. I am very pleased with your cooperation and I have no objections regarding the quality of products and quality of the service carried out. In a single word, I would  recommend evry client of their services because of  the detention of words when it comes to time-limits and solid work.

Cheers, Adam  Stojanowicz

Naam: Heer Adam Stojanowicz

Project: Poeldijk, De Boerstraat 40

 Augustus 2018,Poeldijk

In 2018 kozijnen laten vervangen door Vlaaplast, en klein familiebedrijf van haardwerkende mensen. Snelle levering, vakkundige plaatsing, goede kwaliteit. Prima service. Er wordt netjes gewerkt, alle lof voor deze mensen.

Naam: Mevr. A Rovers

Project: Maassluis, Asserdreef 54

 April/mei 2018, Maassluis

Wij zijn altijd zeer tevreden over Vlaaplast. We hebben een keer kunststof kozijnen laten plaatsen voor onze dakkapel en afgelopen jaar hele nieuwe pui erin met openslaande deuren. Is prachtig geworden.

De communicatie is altijd goed en er wordt altijd goed werk verricht precies zoals afgesproken. De mensen zijn vriendelijk en prijs-kwaliteitverhouding is erg goed. Wij raden iedereen Vlaaplast aan!

Mvg fam, Kramer-bolijn

Naam: Mevr. Elvira Boulin Kramer

Project: Nieuwekerk a/d IJssel

 

Ik heb  voor de tweede keer de frima Vlaappast  mijn ramen laten vervangen.

De afspraken over de offerte gaat zeer gemoeidelijk en zijn zeer scherp geprijsd.

De ramen zijn van zeer goede kwaliteit.En de afwerking van de ramen en vensterbanken is zeer netjes.

Ik kan iedereen de frima Vlaaplast zeker  aanraden.

 

Naam: Ronald Doortmont

Naam: Doortmont, Ronald

Project: Nieuwekerk a/d IJssel

 Februari 2019, nieuwekerk a/d IJssel

Ik heb voor twede keer de firma Vlaaplast mijn ramen laten vervangen.

De afspraken over de offerte gaat zeer gemoedielijk en zijn zeer scherp geprijsd.De ramen zijn van zeer goede kwaliteit. En de afwerkingvan de ramen en vensterbankenis zeer netjes. Ik kan iederen de firma Vlaaplast zeker aanraden.

Naam: Ronald Doortmund

Project: Project Spijkenisse 2015 en 2018

Project Spijkenisse 2015:schuifpui in woonkamer en nieuwekozijn keuken 2018: nieuwe kozijn badkamer

Wij zijn erg tevreden over het practige resultatvan onze nieuwekozijnen van Vlaaplast.Erg kundig en proffesionel. Altijd vriendelijk geholpen.

Offerte altijd heel snel en overzichtelijk,plaatsen wordt heel netjes gedaan. Ons huis is nog niet af. Het volgende project is wel weer voor Vlaaplast.Een echte aanrader!!

Ontzettend bedankt Amir en Raza.

Met vriendelijke groeten,

Mira

Naam: Mira Westphal

Project: Groot verbouwing

Schuifpui, ramen in dakkapellen, ramen in achtergevel. Volkern beplating op boeiborden. Glas in lood in isolatieglas, geleverd en geplaatst.

Een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
Vakkundige plaatsing.
Goede service en levering volgens afspraak.
Problemen worden professioneel en vakkundig opgelost.

Naam: fam. Verkaik

Waarom Vlaaplast

Uw huis of bedrijfspand is meer dan een gebouw, het is uw visitekaartje!

Met Vlaaplast bent u verzekerd van een goed bedrijf, dat pas tevreden is als u dat bent… In samenwerking met professionele toeleveranciers levert en plaatst Vlaaplast kunststof en  aluminium kozijnen, glas-in-lood en inzethoren.

 

Waarom kiezen voor Vlaaplast?

  • Bij Vlaaplast profiteert u van meer dan 15 jaar ervaring die wij als kozijnspecialist met ons meebrengen.
  • Bij Vlaaplast kunt u rekenen op deskundig en onafhankelijk advies over kunststof en aluminium kozijnen
  • Vlaaplast heeft een korte leveringstermijn en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Vlaaplast heeft een vlotte en uitstekende nazorg.
  • Wij werken uitsluitend met de beste materialen en bieden u zodoende 10 jaar garantie op onze producten.