Accessoires

Vlaaplast/HarrieMontage biedt ook een breed scala aan hoogwaardige accessoires. In ons assortiment vindt inzethorren, plissé hordeuren, raamdecoratie en glas in lood.

Inzethoren
De meest gekozen accessoire in ons assortiment is de inzethor. Onze inzethorren zijn geschikt voor kunststof kozijnen met een draaikiepraam, en in sommige gevallen ook voor houten kozijnen. U kunt kiezen uit een uitvoering met standaard grijs gaas, standaard zwart gaas en pollengaas.
Een inzethor voorkomt met standaard gaas voorkomt dat insecten het huis in komen wanneer het raam open staat. Een inzethor met pollengaas houdt naast insecten, ook pollen tegen.

Onze inzethorren zijn standaard leverbaar in 9 RAL kleuren. Indien gewenst kunnen wij echter ook andere kleuren leveren.

Plissé hordeuren
Voor uw deuren kunt u kiezen voor een plissé, uittrekbare hordeur. Een plissé hordeur is geschikt voor zowel binnen- als buitenmontage, bestaat geheel uit aluminium en is gemakkelijk met een hand te bedienen. Doordat het zwarte, geplisseerde gaas zichzelf opvouwt in de aluminium constructie, is dit een praktische en compacte oplossing voor het weren van insecten in huis. Onze hordeuren zijn standaard leverbaar in 9 RAL kleuren. Indien gewenst kunnen wij echter ook andere kleuren leveren.

Raamdecoratie
Ook voor raamdecoratie op maat kunt u terecht bij Vlaaplast/Harrie Montage. Onze raamdecoratie is toepasbaar in kunststof, houten en aluminium kozijnen tot 2000 mm breed. Uit heeft de keuze uit diverse kleuren en soorten materiaal, van decoratief tot verduisterend.

Onze raamdecoratie is compleet geïntegreerd in een aluminium frame, die wij middel van een magneet- en staalband op het kozijn monteren. De raamdecoratie heeft geïntegreerde handgrepen, waardoor het product op elke gewenste stand gepositioneerd kan worden.

Glas in lood ….schilderen met glas
Glas-in-lood geeft een bijzondere, karakteristieke sfeer aan uw woon- of werkomgeving, maar gaat door het enkelglas vaak gepaard met warmteverlies. Bij ons kunt u terecht voor glas-in-lood in isolatieglas, zodat u niet hoeft te kiezen tussen sfeer of wooncomfort. Glas-in-lood in isolatieglas is warmte-isoleren, makkelijk te reinigen en duurzamer doordat het geen contact heeft met de
buitenlucht.

Wij maken gebruik van standaard glas-in-lood, waarbij u kunt spelen met het soort glas, de kleur van het glas en de breedte van de loodlijnen. Ook kunt u ervoor kiezen het glas-in-lood raam tussen dubbel glas te laten plaatsen voor een hogere isolatiewaarde.

Heeft u een vraag?

Neem direct contact met ons op
  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  of bel 010 434 42 99

  Maatwerk

  Eigen montage

  Deskudig advies

  10 jaar garantie