Accessoires

Vlaaplast/Harrie Montage biedt ook een breed scala aan hoogwaardige accessoires. Binnen ons assortiment vindt u onder andere:

Inzethoren
De inzethor is een insectenweringsproduct om de insecten buiten het huis te houden. Dit product is voorzien van een aluminium frame, waar het vast gaas in wordt geproduceerd. Het gaas is leverbaar in standaard grijs en zwart gaas of tegen meerprijs met pollen- / aluminium gaas. De inzethor is uitermate geschikt voor een kunststof draaikiepraam en in sommige gevallen ook voor een houten draaikiepraam.

Tevens is dit product ook mogelijk in een schuine variant. Wanneer het product hoger is dan 1500 mm hoog, dan zal dit product worden voorzien van een tussenstijl, zodat het product niet door zal buigen

Plissé deuren
De Plisséhordeur is een strakke designdeur . Dit product is geheel uit aluminium, ook de ondergeleider. Dit zorgt voor een robuuste uitstraling in combinatie met een strak design. Het gaas is zwart geplisseerd, wat als een harmonica in en uit gaat bij het bedienen van de trekbalk. De trekbalken zijn geïntegreerd in het product zelf, waardoor het product gemakkelijk te bedienen is met de hand.

Deze deur is uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitenmontage en kan zowel in, als op de dag worden gemonteerd. Voor een op de dag montage wordt de Plisséhordeur voorzien van een op maat gemaakte op de dag set met in verstek gezaagde hoeken.

De Plisséhordeur en inzethoren zijn leverbaar in 9 standaard RALkleuren. Uiteraard is tegen meerprijs iedere RALkleur mogelijk.

Raamdecoratie
Raamdecoratie is een mooie oplossing voor kunststof kozijnen! Uiteraard is het product ook toepasbaar voor een houten of aluminium kozijn. Het product is compleet geïntegreerd in een aluminium frame. Door middel van een magneet- en staalband wordt het gemonteerd op het kozijn. De raamdecoratie heeft geïntegreerde handgrepen, waardoor het product op elke gewenste stand gepositioneerd kan worden. Zowel top down, als bottom up. Door het unieke vergrendelsysteem is het mogelijk om dit product tot 2000 MM breed te produceren, zodat het voor bredere kozijnen ook toepasbaar is.

Door de bevestiging van het dubbelzijdige magneet- en staalband kan het product makkelijk worden verwijderd van het kozijn.

De stoffen zijn leverbaar in diverse stofkleuren en stofsoorten, van decoratief tot verduisterend. Bij de decoratieve- en niet doorschijnende stoffen zijn de touwtjes altijd zichtbaar door het stof heen. Bij de andere stoffen is dit niet het geval.

Glas in lood ….schilderen met glas
Glas-in-lood geeft een bijzondere, karakteristieke sfeer aan uw woon- of werkomgeving. Onafhankelijk van uw interieur. Of dit nu klassiek, modern of zakelijk is. Glas-in-lood zorgt voor een verrassend accent en een fraaie lichtinval. Om tot het gewenste resultaat te komen wordt gebruik gemaakt van het standaard glas-in-lood, waarbij gespeeld kan worden met het soort glas, de kleur van het glas en de breedte van de loodlijnen. Hierbij wordt lood gebruikt met een breedte van 4 mm. Glas-in-lood tussen isolatieglas een comfortabele oplossing!
Uw glas-in-lood raam kan tevens tussen het dubbel glas geplaatst worden. Doordat het glas-in-lood geen contact heeft met de buitenste glaslagen ontstaat een nog hogere isolatiewaarde.
Voordelen van glas-in-lood in isolatieglas

 • Warmte-isolatie
 • Geluidsisolatie
 • Makkelijk te reinigen
 • Het glas-in-lood blijft in perfecte staat (geen contact met de buitenlucht)

VELUX kozijnen met de optimale combinatie tussen verduistering en buitenzonwering
Naast kunststof kozijnen plaatsen wij ook VELUX kozijnen. Ook hiervoor bieden wij raamdecoraties, insectenhorren en zonwering aan. De zonwering en insectenhor kunnen naar wens in combinatie geplaatst worden.

Combineer verduistering met het weren van ongewenste zonne-warmte en hou uw ruimte koel. Dat kan met de verduisterings- & warmtewering combinatie van VELUX. U krijgt een pakket met een verduisterende rolgordijn en een buitenzonwering. Met het verduisterende rolgordijn kunt u op elk gewenst moment van de dag de kamer voldoende verduisteren om te rusten. De buitenzonwering zorgt ervoor dat uw kamer lekker koel blijft en ongewenste zonnewarmte geen kans heeft. Met deze combinatie blijft uw kamer koel en donker.

Het verduisterende rolgordijn is verkrijgbaar in 4 kleuren: donkerblauw, beige, wit en grijs.

Heeft u een vraag?

Neem direct contact met ons op
  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  of bel 010 434 42 99

  Maatwerk

  Eigen montage

  Deskudig advies

  10 jaar garantie