K-Vision profielen

U heeft bij ons de keuze uit verschillende K-Vision profielen. Met K-Vision profielen bereikt u lagere U-waardes, een verbeterde luchtdichtheid en maximale energiebesparing. Ook heeft u de keuze uit verschillende kleurenmogelijkheden voor zowel de binnen- als buitenzijde van uw kozijn, die u naar wens kunt combineren.

Bekijk hier de verschillende profielen van K-Vision:

K-Vision Cube Vierkant

Kunststof kozijnen met de uitstraling van houten kozijnen.

Door de HVL rechte hoekverbinding van K-Vision krijgen kunststof kozijnen de uitstraling van houten kozijnen. Door de rechte hoekverbinding in combinatie met een houtnerf structuur renolite folie is het kunststof kozijn nauwelijks van een houten kozijn te onderscheiden.

K-Vision Cube-City

Het “historische” kunststof kozijn

De K-Vision Cube-city bootst het historische verticale schuifraam na, wat zo typerend is voor de oude gevels in binnensteden, landhuizen en boerderijwoningen. Door het gebruik van een speciaal tussendorpel, combineert u de uitstraling van een historisch schuifraam, met het gemak van een modern uitgevoerd draaikiepraam.

K-Vision Trend

De K-Vision Trend kunststof kozijnen hebben dezelfde warmte en uitstraling als houten kozijnen. K-Vision Trend is verkrijgbaar in CUBE, CITY, Trend en Classic.

K-Vision Classic

K-Vison Classic is de beste in zijn klasse en een populaire keuze door de strakke aluminiumlook. Dit profiel is zeer energiezuinig en warmte isolerend, voldoet aan maximale veiligheidseisen, de beste geluidsisolatie en bedieningscomfort. Daarnaast zijn de profielen duurzaam en hierdoor een goede keuze voor de milieubewuste consument.

K-VISION Kleuren

U kunt kiezen voor K-VISION kunststof kozijnen aan de buitenkant grijs maar aan de binnenkant liever wit RAL9010? Dankzij ons unieke systeem krijgt uw kozijn aan alle kanten kleur, binnen, buiten, zelfs in de sponning. U bepaalt zelf welke combinatie u maakt dus laat uw creativiteit de vrije loop. Er is altijd een kleur die bij u past en bij de actuele trends.

Schilderen hoefde al niet meer en nu kost onderhoud nog minder tijd.

Foliekleur binnenzijde kozijn mogelijk!

Heeft u een vraag?

Neem direct contact met ons op
  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  of bel 010 434 42 99

  Maatwerk

  Eigen montage

  Deskudig advies

  10 jaar garantie