LB-Profielen

CONCEPT-82 KUBUS HVL

Concept 82 KUBUS HVL kozijn is gebaseerd op het allernieuwste profiel binnen de Lb-profile serie. Robuust door zijn hoekige vorm en rechte dagkant. Leverbaar met rechte lasverbinding binnen en buiten ! 2 HVL ! Concept 82 Kubus HVL kozijnen zijn 100% recyclebaar en loodvrij. Het is mogelijk om uitstekende isolatiewaarden te behalen met Concept 82 (Uw van 0,78 W/(m2.K).

CONCEPT-82 XT NL

Concpet 82 XT NL kunststof kozijnen worden door de “kenners” niet onderscheiden van houten kozijnen. Ze geven dezelfde warmte en uitstraling. Het meest verfijnde verdiept liggende systeem van en voor Nederland Verdiept (120 mm) Naar buiten draaiend verdiept, geen opdek! De warme uitstraling van vroeger Standaard in hout verbinding look Ontwerpvrijheid in nieuwbouw en renovatie. Concpet 82 XT NL is te leveren met een aanslag voor montage op een stelkozijn of zonder aanslag.
Uniek voor Concept 82 XT NL is echter de mogelijkheid de naar buitendraaiende ramen en deuren standaard verdiept uit te voeren. Concept 82 XT NL kozijnen kunnen worden geleverd met een gladde of een houtnerf structuur.

PCD 82

Het alternatief voor aluminium kozijnen! PCD 82 is er met een aanslag voor montage op een stelkozijn of zonder aanslag. PCD 82 is hét klassieke kunststof kozijn. Strakke en vlakke lijnen bepalen het uiterlijk. Natuurlijk heeft PCD 82 al het goede van een kunststof kozijn in huis: duurzaam, onderhoudsarm en inbraakwerend. Dankzij de vele kleurmogelijkheden laat PCD 82 altijd zich toepassen. Voor wie de voordelen van kunststof kozijnen belangrijker zijn dan de esthetica is PCD 82 een verantwoorde en betaalbare keuze.

Talrijke decoratiefolies

Voor iedereen die prijs stelt op een natuurlijk uiterlijk zonder te moeten afzien van de voordelen van moderne raamtechniek, zijn er kunststoframen met het uiterlijk van hout. Decor-ramen beschikken over alle positieve eigenschappen van moderne kunststoframen en tegelijkertijd over het decoratieve effect van hout.

Heeft u een vraag?

Neem direct contact met ons op

    of bel 010 434 42 99

    Maatwerk

    Eigen montage

    Deskudig advies

    10 jaar garantie