Referenties

In opdracht van Westhavendomein Is bij ons een nieuwe schuifpui geplaatst. Wij zijn meer dan tevreden over de snelle levering en plaatsing. De afwerking is fantastisch en de monteurs waren zeer vriendelijk. Ook hebben zij de rommel keurig opgeruimd. Onze complimenten daarvoor! De bewoners van de Boterstraat.

G Oostwijk
Schiedam

Na lang sparen de knoop doorgehakt en verschillende offertes aangevraagd. Het was echt tijd voor nieuwe kozijnen. Vlaaplast viel ons direct op door hun snelle en duidelijke reactie. Op de uitnodiging om bij hen langs te komen en de mogelijkheden te bekijken zijn wij dan ook direct ingegaan. Heel fijn gesprek gehad met Mw Karacic en onder de indruk van wat de mogelijkheden waren. We hebben daarna nog een aantal offertes ontvangen maar die van Vlaaplast sprak ons toch echt het meest aan. 22 april 2022 hebben we de overeenkomst getekend en binnen zeven weken (!) genieten we nu van onze nieuwe kozijnen en ontzettend mooie raambekleding op de gehele bovenverdieping. En over de mannen van Harrie Montage niets dan lof: heel netjes en nauwkeurig gewerkt en zelfs alle rommel meegenomen en gestofzuigd. Vlaaplast is wat ons betreft een aanrader! Mocht de begane grond nieuwe kozijnen nodig hebben dan weten wij waar we zeker goed geholpen worden.

Erik en Jolanda T.
Vlaardingen

Er zijn twee ramen vervangen voor dubbelglazen kozijnen. Alles is erg snel en mooi gedaan, binnen de eerste dag waren beide ramen er uit en de nieuwe ramen er in, later in de week de afwerking, met een mooi resultaat. Top werk en zeer vriendelijke monteurs!

Seb van Doorn

Via een kennis ben ik in contact gekomen met HarrieMontage. HarrieMontage heeft naar volle tevredenheid een schuifpui geplaatst. Kwalitatief hoogwaardig, goede afwerking en zeer professioneel en vriendelijk personeel. Ik kan iedereen HarrieMontage aanbevelen die op zoek is kwaliteit goed werk en klantvriendelijke afhandeling.

Thomas Schuitman
Rotterdam

Ik heb enkele jaren geleden door Vlaaplast, op aanraden van veel familie en vrienden, alle deuren en kozijnen laten vervangen. Alles ziet er nog steeds netjes uit en door het HR++ glas is het eigenlijk nooit koud in huis. Onlangs klemde 1 deur een beetje maar na een belletje met Harrie Montage kwamen ze een paar dagen later al even kijken. Gelukkig was het met wat spray zo weer opgelost. Ik kreeg de tip dit jaarlijks zelf even bij alle deuren te doen, ivm het stof dat tussen de sluitingen kan komen, dus hopelijk voorkom ik het daarmee in de toekomst.

Ilonka
Den Haag

Ik heb mijn garage deur laten vervangen door HarrieMontage. Het zijn mensen die met je meedenken en zeer deskundig advies geven.
Ik ben dan ook zeer tevreden over hun diensten , zeker een aanrader als men voor kwaliteit en vakmanschap kiest.
Mensen van HarrieMontage bedankt , ik kom zeker terug .

Ferry Kurtulus
Deventer

Via Harriemontage in Vlaardingen een nieuwe kozijn met kiepraam laten plaatsen in een dakkapel. Dit is op een zeer professionele en prettige wijze gebeurt. De communicatie vooraf verliep goed en het kon nog eerder geplaatst worden dan afgesproken. Er is echt vakwerk afgeleverd. Het was duidelijk te merken dat men wist waar ze het over hadden veel materialen kennis. Ik ben heel erg tevreden en zal volgende werkzaamheden aan een kozijn wederom door dit bedrijf laten uitvoeren. Een echte aanrader!

Pascal
Vlaardingen

Mijn nieuwe schuifpui is met vakmanschap en precisie geplaatst door Harry Montage. Harry verstaat zijn vak!!
ik voelde mij als klant echt als de klant is koning. de vakmannen waarmee Harry samen werkt verstaan hun vak. Ik ben super blij hoe de pui is geplaatst. niet alleen de pui is perfect geplaatst ook de oude pui en andere rommel werd netjes opgeruimd. Ik zou een ieder aanraden om Harry Montage de pui door hem te laten plaatsen. TOP!!

Harry Montage bedankt voor de goede en klantvriendelijke service en de kwaliteit die je geleverd hebt.

Martine Staat
Schiedam

Ik heb kozijnen besteld bij Vlaaplast en gemonteerd door Harrie Montage, deze zijn naar zeer tevredenheid geleverd en geplaatst.
De mensen van Harrie Montage zijn vakmensen en de kozijnen van super kwaliteit.

Jaap den Boer

Super blij met het nieuwe kozijn en de schuifpui van Harrie Montage.
Plaatsing verliep prima en alles werd netjes opgeruimd en schoon gemaakt bij vertrek.

Cora

Monteurs van HarrieMontage zijn ook nog redders in nood. Bank gekocht, paste niet door de deur. Contact opgenomen en ze komen gelijk om te helpen. Raam eruit, bank erin, raam weer terug. Super blij met resultaat.

Fam van Unnik
Vlaardingen

Ik ben erg te spreken over Vlaaplast/HarrieMontage. Problemen werden vakkundig, snel en voor een goed prijs opgelost door broerbedrijf HarrieMontage.

Ik heb kozijnen inmiddels 12jaar (door Vlaaplast geplaatst) en ben nog altijd tevreden. Ik beveel Vlaaplast/HarrieMontage van harte aan.

David van der Harst
Den Haag, Kozijnen vervangen

Het was ontzettend fijn om met de Vlaaplast samen te werken met betrekking tot het vervangen van onze kozijnen (op dakkapellen). De mannen hebben hun werk keurig gedaan. Er werd door hen in mogelijkheden gedacht en actief meegedacht over de constructie.

Wij zijn erg tevreden met de kwaliteit van de kozijnen, de prijs and het opgeleverde service .

Zoran Vukovic
Eindhoven, kozijnen (dakkapellen)

Wij hebben vorige week onze kozijnen laten vervangen, gekozen voor kunststof kozijnen met dubbel glas.

Wij zijn voor de bestelling langsgeweest op het kantoor van Vlaaplast waar ons duidelijk uitgelegd werd wat de mogelijkheden waren.

Bij ons thuis werden de afmetingen opgenomen en een offerte opgesteld die duidelijk en overzichtelijk was. We konden kiezen uit verschillende betaaltermijnen.

We zijn erg blij met het eindresultaat, alles ziet er goed uit en komt overeen met wat de verwachtingen waren na het zien van de kozijnen op het kantoor.

Verder nette mensen die zich houden aan de afspraken. Zijn goed telefonisch of via Whatsapp te bereiken.

Kortom, blij met het eindresultaat en een aanrader!

Dewi en Miranda
kunststof kozijnen

Vlaaplast heeft bij ons de achtergevel voorzien van kunststof kozijnen. Trespa gemonteerd aan de boeiborden. In een woord vakmanschap. Vriendelijke mensen, werken heel netjes. Super blij met het resultaat.

Ps en het zijn ook nog redders in nood.
Bank gekocht paste niet door de deur. Contact opgenomen en ze komen gelijk om te helpen. Raam eruit bank erin raam weer terug.

Fam v Unnik
Vlaardingen, kunststof kozijnen

Ik ben uitermate tevreden over de levering en montage van het nieuwe kozijn van mijn dakkapel. De levering was snel, vakkundig geplaatst en netjes en schoon opgeleverd!
De prijs staat goed in verhouding met de kwaliteit en dit familiebedrijf bestaat uit super vriendelijke en betrouwbare mensen.
Bedankt!

M. Verhaar
Dakkapel kozijnen

Een groot compliment voor de prettige en goede samenwerking,in 1 woord het resultaat is fantastisch,goede service en duidelijke afspraken,de kozijnen zijn prachtig
Ik kom zeker terug om de rest te laten doen

Eric ortsen
Nieuwe kozijnen

Enkele jaren geleden heeft de firma Vlaaplast aan de voorzijde van mijn appartement kunststof kozijnen met dubbel glas geplaatst. Die zien er tot op vandaag goed uit en dat was voor mij de reden om opnieuw offerte bij hen aan te vragen. Ditmaal voor de vervanging van de deuren die naar mijn balcon leiden.
Hierin werd met mij meegedacht. Het advies was om te kiezen voor een schuifpui voor de zitkamer en een deur voor de keuken die naar binnen open gaat.

Het resultaat is prachtig geworden. Mooi afgewerkt aan binnen- en buitenzijde. En een maximaal bruikbaar balcon. Kortom: hier schrijft een tevreden klant.

M.J. van het Erve
Den Haag, Vervangen deuren naar balcon

Via internet 5 offertes aangevraagd voor het vervangen van oude enkelglas kozijnen (6 stuks) voor plastic kozijnen met H++ dubbelglas.

Alleen Vlaaplast was direct in beeld met een duidelijk advies/voorstel en aanbod binnen enkelen dagen. Van de andere 4 hebben er 2 na ca. 10 dagen gereageerd met absurde prijzen.
De werkzaamheden zijn zeer vakkundig en op de afgesproken tijd uitgevoerd. Niet alleen hun prijs was vriendelijk, maar de mensen ook, evenals het telefonisch contact en administratieve afhandeling en subsidieregeling.

Waardering: uitmuntend!! Een aanrader!!

Henk Kramer
Rotterdam, Vervangen kozijnen

In overleg heeft Vlaaplast voor mijn huis een nieuwe voordeur ontworpen en aangebracht, geheel en al in harmonie met de reeds aanwezige raamkozijnen. Ook het ontwerp van het glas in lood is gebaseerd op het bestaande, een sieraad voor de straat. Ik ben heel tevreden over het werk en de manier waarop het gedaan is, zonder hinder en keurig schoon. Ik kan de firma aanbevelen.

Willem van Bentum
Vlaardingen, voordeur

Vlaaplast heeft bij mij een kunststof kozijn geplaatst met geintegreerd rolluik. Ik ben dik tevreden over de totale gang van zaken. Dit familiebedrijf bestaat uit warme en hardwerkende mensen, waardoor de betrokkenheid zeer groot is. Er werd goed meegedacht en het serviceniveau is hoog. Mocht ik in de toekomst nog meer kozijnen gaan vervangen, dan laat ik dat met een gerust hart over aan Vlaaplast. Bij deze bedank ik Raza in het bijzonder!

Janet van Eijk-Beijer
Pernis, Kozijn met rolluik

Fijne mensen om zaken mee te doen. Denken goed mee met wat mooi bij het huis zou staan. Alles is mogelijk. Uitvoering netjes. Extra opties laten uitvoeren: trespa afwerking boven het kozijn & nieuwe achterdeur.

Rico Pauw
Woudenberg, Nieuw vijfhoekig kozijn en tuindeur

Sinds 2006 heeft de firma Vlaaplast 2 dakkapellen en 3 kozijnen en een voordeur met glas-in-lood bij ons geplaatst. De afspraken die wij met de firma gemaakt hebben zijn correct en binnen de gestelde termijn uitgevoerd, de prijsverschillen met zijn concurrenten zijn op zijn minst opvallend te noemen, de afwerking is goed en er wordt snel gereageerd bij vragen/problemen die wij hadden…
Inmiddels zijn wij verhuisd en hebben wij in het nieuwe huis weer 2 dakkapellen laten plaatsen.

een tevreden klant

Will Rigters
Vlaardingen, Nieuw dakkapellen

Firma Vlaaplast levert vakwerk tegen een zeer aantrekkelijke prijs en op tijd! Vlaaplast geeft goed advies en heeft een groot aanbod. Daarnaast is men zeer klantvriendelijk en heeft het een goede aftersales!

Familie Quist
Vlaardingen, Diversen

Vlaaplast heeft bij ons een grote pui geplaatst van ruim 5 meter breed. Daarover zijn we zeer tevreden. In de 1e plaats over de offerte : die hadden we binnen een werkdag al voor 10 uur ’s morgens op de mail staan. Bovendien was die offerte zeer scherp geprijsd. Daarna hebben wij de showroom bezocht om een goede indruk te krijgen van de kwaliteit van het materiaal.
Ook over de plaatsing zelf zijn we zeer tevreden. Er werd snel en hard gewerkt en de pui was binnen een dag geplaatst. De volgende dag werd de pui keurig verder afgewerkt. Bovendien was ook de afwerking zeer zorgvuldig; er werd zelfs voor ons gestofzuigd!
Kortom, wij kunnen Vlaaplast warm aanbevelen.

Wim Franckena
Berkel en Rodenrijs, Nieuwe schuifpui

Ons huisje is bijna klaar, vorige week is het raam pas geplaatst i.v.m. het beschadigen en zoals jullie zien het is geweldig. Wij zijn zeer tevreden klanten en jullie hebben ons super goed geholpen en het ontwerp van het raam helemaal naar onze wensen gemaakt. Het was een spannende tijd maar het was het wachten op het raam meer dan waard. Het is op de camping een echte blikvanger met heel veel reacties.
Stiekem zijn we aan het sparen voor een nieuwe voordeur thuis met uiteraard glas in lood ramen.

Tom en Petra Erkelens
Capelle a/d IJssel, Nieuw glas in lood

De firma Vlaaplast heeft bij onze badkamer waar een balcon aan grenst een schuifpui geplaatst. Wij zijn hier bijzonder tevreden over. Om te beginnen een kortere levertijd dan bij veel andere bedrijven, redelijke tarieven en goed vakwerk. Daarnaast worden de gemaakte afspraken netjes nagekomen (bij vertraging wordt opgebeld dat men 1 of 2 uur later komt). Tot onze verrassing konden we voor de deuren kiezen uit matglas met allerlei soorten tekeningen of zelf iets verzinnen voor een redelijke meerprijs.
Kortom, veel goeds en weinig negatiefs te melden. Echt een aanrader!

Familie Hildebrandt
Ridderkerk, Nieuwe schuifpui

De plaatsing van het kozijn ging zorgvuldig en netjes. De kwaliteit die zich natuurlijk in de praktijk nog moet bewijzen ziet er degelijk en goed uit.
Al met al zijn wij erg tevreden over het resultaat, service en de prijs/kwaliteit.

Mar Kwakkelstein
Vlaardingen, Nieuw openslaande glazen deuren

Een collega van ons had zeer goede ervaringen met Uw bedrijf. Zij heeft zeker niet overdreven. Wat zijn jullie aardige, hardwerkende mensen. Als innemend echtpaar runnen jullie een zaak met ouderwetse kwaliteiten zoals: vriendelijkheid, goed werk, prima prijs-kwaliteit verhouding. En wat werken jullie netjes. Jullie hebben een prachtig, goed functionerend raam achtergelaten, van rommel was niets te ontdekken. Hartelijk dank. Jullie zijn een echte aanrader. Top. Ga zo door en veel succes voor de toekomst.

Familile van Gieze
Schiedam, Nieuw raam

De firma Vlaaplast heeft voor mij zeer vakkundig werk geleverd en is geen moeilijkheden uit de weg gegaan door het type woning. Dit getuigd van grote betrouwbaarheid, voor elk probleem was er een oplossing (tegenwoordig schaars). De kwaliteit van het materiaal is boven het gemiddelde en scherp geprijsd. Het resultaat is een prachtige schuifpui en een zeer tevreden klant. Echt een aanrader.

fam. M. Haak
Schuifpui

In juni 2007 hebben wij al onze kozijnen laten vervangen door de firma Vlaaplast. We hebben snel een nette offerte gekregen voor een uitstekend product tegen een goede prijs.
Na opdracht zijn de kozijnen binnen 10 dagen geleverd en de montage heeft in overleg, gefaseerd plaats gevonden. Al met al zijn we heel tevreden met het resultaat en de service van Vlaaplast.
We zijn heel blij met hun zaken gedaan te hebben. Het is absoluut een aanrader.

Armin (Siemens Nederland N.V.)
Spijkenisse, Vervangen kozijnen

Een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
Vakkundige plaatsing.
Goede service en levering volgens afspraak.
Problemen worden professioneel en vakkundig opgelost.

fam. Verkaik
Schuifpui, ramen in dakkapellen, ramen in achtergevel. Volkern beplating op boeiborden. Glas in lood in isolatieglas, geleverd en geplaatst.

Ik heb mijn raamkozijnen en een dakkapelraam eind 2008 laten vervangen door Vlaaplast.
Ben heel tevreden geweest over de service die Vlaaplast biedt aan de klant. Kwaliteit/prijsverhouding is uitstekend, veel kwaliteit voor weinig geld.
Levering en montage verliep ook heel vlot. En wat ik ook gemakkelijk vond is dat je de betaling in drie gedeeltes doet.
Al met al ben zeer tevreden om zaken gedaan te hebben met Vlaaplast.

Haso Fejzic
Schiedam, vervangen kozijnen

In december 2008 heeft Vlaaplast bij mij thuis de gehele achterpui voorzien van nieuwe, kunststof kozijnen. Amir (de baas) heeft mij vooraf goede adviezen gegeven. Bijvoorbeeld over de draairichting van enkele ramen en deuren. Ik heb daar veel aan gehad en zijn tips ter harte genomen. Het plaatsen zelf verliep vlekkeloos en over het resultaat ben ik super tevreden!

Judith van Beurden
nieuwe kozijnen

Naast een uitstekende offerte bleek gedurende het werk de toewijding en vakmanschap van Amir. Grote klasse!

Amir. Grote klasse! Naam:
dakkapel vergroten

Een paar liter water per (fikse) regenbui vingen we de laatste weken op, niet echt fijn. Vlaaplast bleek bereid om tegen een scherpe prijs het lek te dichten en tegelijk het bouwsel een make-over te geven. We zitten gelukkig weer droog…

fam. Bloem
renovatie dakkapel

Niks dan lof voor Amir en zijn mannen, vakwerk/kwalitet tegen betaalbare prijzen.

Snelle levering, vakkundig geplaatst, afgewerkt, opgeruimd en meegedacht.

Fijne hardwerkende mensen.

Ons huis ziet er weer als nieuw uit.

Wij kunnen echt niets negatiefs verzinnen.

Wij kunnen firma Vlaaplast echt bij iedereen aanraden ,en dat gaan wij ook zeker doen.

J.J.Hoeven
Rotterdam, Kozijnen met rolluiken en voordeur

Onze eerste telefonische kennismaking met de firma Vlaaplast was zeer gemoedelijk en ontspannen.
Door drukke werkzaamheden van onszelf stelde de eigenaar voor om de showroom in Vaardingen op zondag te bezoeken voor verdere informatie.
Daar werden we hartelijk ontvangen door Raza we kregen een goed advies en duidelijke uitleg over de verschillende soorten kozijnen horren en de mogelijkheden daarvan.
Het bezoek gaf ons een vertrouwd gevoel en we maakte een vervolgafspraak voor het opmeten van de kozijnen zodat er een offerte en eventueel verdere afspraken gemaakt konden worden.
In maart was het zover de kozijnen konden worden geplaatst, vloeren werden afgedekt om eventuele beschadigingen te voorkomen en na een week hard werken zag ons huis er geweldig mooi uit. Kozijnen goed geplaatst en de afwerking perfect
Ook nadat de factuur was betaald was het geen probleem om te bellen als er nog wat moest worden bijgesteld binnen 2 dagen was in ons geval een kleinigheidje verholpen.
Als er mensen aan ons vragen wie deze kozijnen geplaatst heeft zeggen wij met een heel goed gevoel de firma Vlaaplast een aanrader om mee in ze te gaan.

Joke Bakker
Rotterdam, kozijnen

Vlaaplast heeft voor ons een prachtige voordeur geplaatst. Het contact verliep heel plezierig en afspraken werden perfect nagekomen. Het leuke is dat je bij Vlaaplast niet gebonden bent aan een paar vaststaande modellen, maar dat je je deur helemaal naar je eigen smaak kan ontwerpen. Ze werken met oog voor detail, alles werd ook keurig opgeruimd nadat de klus klaar was. Petje af, en wij bevelen hen van harte aan!

Lyda en Mack Labbaci
Oudewater, voordeur

“Bij mij heeft Vlaaplast een schuifpui vervangen (september 2012). Ik ben zeer tevreden, zowel over het voortraject als de plaatsing zelf. Vlaaplast heeft vanaf het eerste begin zeer vlot gereageerd. In ca. 3 weken vanaf het eerste contact is de schuifpui geplaatst. Ik ben ook heel tevreden over de deskundige advisering ten aanzien van wat voor type schuifpui ik nodig had. De plaatsing zelve is net zo deskundig en vlot uitgevoerd. Alles tegen een redelijke prijs. Niet onbelangrijk ook: het zijn heel vriendelijke mensen. Kortom, ik kan Vlaaplast erg aanbevelen.

Naushad Boedhoe

“Na plaatsing van onze schuifpui deed zich een klein probleem voor. ’s-Ochtends gebeld en eind van de dag was het probleem hersteld. Ook de nazorg neemt Vlaaplast dus heel serieus. Geweldige service!”

Naushad Boedhoe
Bleiswijk, schuifpui

Wederom gebruik van de firma Vlaaplast gemaakt.

Onze dakopbouw laten voorzien van kunststofkozijnen.

Weer perfect werk geleverd.

Vriendelijk,kundig en meedenkend personeel.

Ik kan deze firma iedereen aanbevelen.

Met vriendelijke groet

Cora v.d.Hoeven en J.J. v.d Hoeven
Rotterdam, dak kunststofkozijnen

Beste Raza en Amir,

Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden die jullie voor ons hebben verricht op ons adres op de bietenakker 9, te Zoetermeer. Dit Betrof het leveren en monteren van nieuwe kunststof kozijnen een keralit gevel en vervolgens een paar jaar later ook naar volle tevredenheid ten behoeve van onze nieuwe woning aan de velddreef 180, te Zoetermeer nieuwe kunstsof kozijnen en een nieuwe voordeur.Jullie prijs en kwaliteit verhouding is zeer goed. Vandaar dat we nu ook bij jullie de aanvraag voor een nieuwe kunststof dakkapel hebben neergelegd. Ga zo door!

Mvg Michel van de Roest

Michel van der Roest
Zoetermeer, Kozijnen en voordeur

Onze jaren 20 woning is voorzien vande nieuwste kozijnen incl.dubbel glas door Vlaaplast.

Wij hadden de wens het zo authentiek mogelijk te houden en daar is goed over meegedacht en wij hebben nu schitterende kozijnen die keurig en vakkundig geplaatst zijn, en we hebben het nulekker warm dankzij dubbele glas!

Vlaaplast is een absolute aanrader voor wie graag kozijnen laat platsendoor iemand die verstand van zaken heeft, en ook bij vragen ben je altijd welkom,en woordt je altijd hartelijk ontvangen.

Mvg Inge de Lorijn

Inge de Lorijn
Vlaardingen, nieuwe kozijn woning

Prettige en snelle samenwerking, goed geprijs/kwaliteit verhouding, prima service. Succes!

Vera Streuper
Vlaardingen, glazendak

Wij willen Vlaaplast bedanken voor het zetten van ons nieuwe kozijnen in de kamer van onze dochter,ze heeft nu een heerlijke warme kamer in de winter.

Wij zijn ook zeer tevreden over het zetten hiervan, de monteurs weten van wanten en zijn zeer vriendelijk. Wij zijn ook zeker nog niet klaar met Vlaaplast voor ons nieuwe project willen we graag weer werken met Vlaaplast.

Heel erg bedankt voor jullie inzet. Mvg Rene Rijnberg

Rene Rijnberg
Vlaardingen, kozijnen slaapkamer

Ik ben natuurlijk tevreden, anders zou ik niet al 3 dingen door jullie firma hebben laten plaatsen en denk over om de pui in mij slaapkamer ook te laten doen.

Is ten slote ook al van 1988 maar daar hebben we het noch wel over!

Groeten Frits en Betsy en groeten van Maska de poes

Frits de Boer
Den Haag, kozijnen en de deur

I would like to express my opinion on my cooperation with the company Vlaaplast. I am very pleased with your cooperation and I have no objections regarding the quality of products and quality of the service carried out. In a single word, I would recommend evry client of their services because of the detention of words when it comes to time-limits and solid work.
Cheers, Adam Stojanowicz

Adam Stojanowicz
Rotterdam, kozijnen en kappel renovatie

In 2018 kozijnen laten vervangen door Vlaaplast, en klein familiebedrijf van haardwerkende mensen. Snelle levering, vakkundige plaatsing, goede kwaliteit. Prima service. Er wordt netjes gewerkt, alle lof voor deze mensen.

A Rovers
Poeldijk, Kozijnen vervangen

Wij zijn altijd zeer tevreden over Vlaaplast. We hebben een keer kunststof kozijnen laten plaatsen voor onze dakkapel en afgelopen jaar hele nieuwe pui erin met openslaande deuren. Is prachtig geworden.

De communicatie is altijd goed en er wordt altijd goed werk verricht precies zoals afgesproken. De mensen zijn vriendelijk en prijs-kwaliteitverhouding is erg goed. Wij raden iedereen Vlaaplast aan!

Elvira Boulin Kramer
Maassluis, dakkapel en hele nieuwe pui

Ik heb voor twede keer de firma Vlaaplast mijn ramen laten vervangen.

De afspraken over de offerte gaat zeer gemoedielijk en zijn zeer scherp geprijsd. De ramen zijn van zeer goede kwaliteit. En de afwerking van de ramen en vensterbankenis zeer netjes. Ik kan iederen de firma Vlaaplast zeker aanraden.

Ronald Doortmund
Nieuwekerk a/d IJssel, Kozijnen vervangen

Wij zijn erg tevreden over het practige resultatvan onze nieuwekozijnen van Vlaaplast.Erg kundig en proffesionel. Altijd vriendelijk geholpen.

Offerte altijd heel snel en overzichtelijk, plaatsen wordt heel netjes gedaan. Ons huis is nog niet af. Het volgende project is wel weer voor Vlaaplast. Een echte aanrader!! Ontzettend bedankt Amir en Raza.

Mira Westphal
Spijkenisse, schuifpui in woonkamer, nieuwe kozijn badkamer en keuken

Maatwerk

Eigen montage

Deskudig advies

10 jaar garantie